Csatlakozz a Singing Lawyers Budapest kórushoz!

Ha jogi tanulmányaid mellett hobbid az éneklés, szeretsz hangszeren játszani, jó hangulatra, egyedülálló felejthetetlen minőségi élményekre és közösségre vágysz, esetleg régebben énekeltél, zenéltél,  akkor ez a zenei klub, kórus neked szól!

Molitor Éva független, új zenei klubot/kórust hoz létre – elsősorban jogászoknak és jogi egyetemistáknak. A kórus modern, nemzetközileg is jól felismerhető néven **Singing Lawyers Budapest** kezdi meg tevékenységét.
A kórusvezető az elmúlt 3 évben a Budapesti Ügyvédi Kamara Próká-Torok kórusát is sikeresen zeneileg felépítette és vezette.

A Singing Lawyers Budapest elsődleges célja a minőségi közösségépítés a zene nyelvén keresztül, a jó hangulatú próbák és fellépések, a gyakorló jogászok és egyetemisták közötti hosszú távú barátságok és szakmai kapcsolatok megalapozása. További fontos törekvése, hogy az örömzenélésen keresztül minél magasabb színvonalú kórushangzást érjen el és prémium koncert élményt biztosítson a tagoknak, valamint a közösségnek. A repertoárban a kórus adottságaihoz illeszkedő énekes előadással és hangszeres kísérettel előadható, illetve erre adaptált zeneművek szerepelnek, különböző műfajokban.

A közönségnek 2025 első felében, a budapesti Szent István Bazilikában tartandó koncerten fog a kórus bemutatkozni. Külföldön várhatóan Bécsben lesz az első fellépés. További belföldi valamint külföldi fellépések egyedülálló felejthetetlen élményét fogja nyújtani a zenei klub/kórus a következő években.

Jelentkezés: https://molitormusicschool.hu/singing-lawyers/

banner

A Singing Lawyers Budapest kezdeményezés fő támogatója a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont