Negyedik alkalommal rendezik meg egyetemünkön a Magyar Jogi Könyvszalont

A szakmai és tudományos vitákhoz, a szellemi gyarapodáshoz jogászi és nem jogászi világban egyaránt nélkülözhetetlen a szakirodalom ismerete és a megfelelő fórumok megteremtése. A Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság ehhez kíván hozzájárulni azzal, hogy a hagyományt folytatva, a nagy sikerre való tekintettel immár negyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Jogi Könyvszalont 2024. szeptember 28-án – a Károli Gáspár Református Egyetemmel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően – az impozáns Károlyi–Csekonics-palotában.

Kedvezményes könyvvásár, könyvbemutatók, exkluzív dedikálási lehetőségek, híres jogászok, színvonalas szakmai programok, díjátadók egy csodálatos helyszínen.  A rendezvény díszvendége Sulyok Tamás, Magyarország Köztársasági elnöke.

Az érdeklődőket magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadók várják friss kiadványaikkal és könyvbemutatókkal. A látogatók nemcsak kedvezményes áron juthatnak a szakkönyvekhez, tankönyvekhez, hanem érdekes pódiumbeszélgetések alkalmával sikeres jogászokkal, elméleti és gyakorló szakemberekkel, bírákkal, ügyvédekkel, ügyészekkel, és ismert véleményformálókkal, közszereplőkkel is találkozhatnak.

A Könyvszalon Nagydíj ünnepélyes díjátadójára is a rendezvényen kerül sor, ahol négy kategóriában hirdetnek győztest a bíráló bizottságok elnökei. A 2023. év legjobb elméleti és a legjobb gyakorlati jellegű jogtudományi szakkönyv szerzője és kiadója, a legjobb PhD disszertáció írója és Közönségdíj nyertese viheti haza a Magyar Jogász Egylet díját.

A rendezvény minden jog iránt érdeklődőnek szól, de kiemelt figyelmet szentel a joghallgatóknak, kvízzel és ajándék könyvcsomagokkal várjuk őket.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://jogikonyvszalon.hu/regisztracio/

Az esemény részletes programja itt olvasható: https://jogikonyvszalon.hu/program/

IV. Magyar Jogi Könyvszalon - 2024.09.28. jogikonyvszalon.hu

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont